Prodaja,kuca 96m2+plac(11 ari)

Sifra: #5113
Kolasin, Crna Gora
Property size
3,720

99 000 €
  • Property size 96 m2
  • Property size Namjesteno
  • Property size 3 Sobe
  • Property size 2 Kupatila
Kontakt
Vladan BlokNekretnine
Tel:
Mail: Pošalji mail

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte, uvijek smo na raspolaganju.

Mesto je veoma pogodno za izgradnju etno sela, kamp kucica, atraktivno za rafting turizam. Mesto Budecevica je vec poznato po razvijenom rafting turizmu, obzirom da se polaziste za rafting nalazi na samo 2.5km od mosta preko reke Tare. Sezona rafting turizma je od maja do septembra, I u tom periodu dnevni promet gostiju je vise od stotinu.
Kuca I plac je vlasnistvo 1/1, povrsina 11 ari, na kojem postoji poseban podzemni bazen za vodu sa hidroforom koji regulise vodu u kuci.
Takodje, parcela ima svoju septicku jamu.
Kuca ima 2 sprata, u prizemlju se nalazi dnevna soba koja ima svoje posebno kupatilo te se moze tretirati kao apartman, trpezariju I kuhinju, hodnik I veliko kupatilo. Na spratu postoje tri spavace sobe, jedna trokrevetna, jedna dvokrevetna I jedna sa bracnim krevetom.
Kapacitet smestaja kuce je 10 osoba.
Pogled iz kuce i placa je na kanjon reke Tare I most preko reke.
Kuca se nalazi pored renoviranog motela koji se nalazi odmah nakon mosta preko reke Tare.
Kuca je povrsine 96m2 (P+1) . Moguca je I zamena za nekretninu u Beogradu.
Parcela je pogodna za turizam i postavljanje montaznih ili kamp kucica (od 6 – 8) sa ukupnim kapacitetom do 60 – 70 ljudi dnevno.
Pored ovoga, posedujemo I ostale parcele u blizini koje su takodje na prodaju. Iste nemaju regulisanu vodu, ali mogu se koristiti kao parking prostor ili kamp naselje.

Top window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-NJ36CCRRLZ');